Coaching 

Coaching in de klas

Hoe kan ik mijn krachten inzetten en mijn valkuilen beter beheren?

Hoe zorg ik, ondanks de drukte toch voor overzicht en lichtheid in de klas?

Mis je gerichte montessorikennis of heb je behoefte aan iemand die met jou meekijkt naar je blinde vlek op de werkvloer of in het leidinggeven? Wij komen je graag helpen!

Door middel van vragen die we aan jou stellen en de observaties in de groep kunnen wij samen kijken naar waar we jou kunnen coachen!

Wij bieden een veilige plek waarin je openlijk kunt praten en kwetsbare kanten kunt delen.

Soms zal de aanpak praktisch zijn, in andere gevallen biedt de coaching meer een reflectieve benadering maar altijd met het doel jou te helpen bij je ontwikkeling.

Coaching & leiding geven

Als (nieuwe) directeur komt er veel op je af.

Je hebt veel verantwoordelijkheid en er zijn eigenlijk maar weinig plekken waarbij jij als directeur vragen kan stellen ten aanzien van je directeurschap en je ontwikkelingen.

Het kan zijn dat je tegen zaken omtrent; personeel, ouders, organisatie of bestuur aanloopt. Of hele praktische zaken als administratie, financiën of montessorikennis.

Misschien loopt het goed maar heb je behoefte aan een sparringspartner over bepaalde onderwerpen of over de fase waarin je zit en je groeimogelijkheden.

In onze gesprekken bieden we jou een veilige ruimte waarin alles bespreekbaar is. Tijdens de intake inventariseren we jouw wensen en behoeftes en vanuit daar kunnen wij aan de slag met heldere doelen!

Soms zit de oplossing van het probleem niet in het veranderen maar in een andere benadering en perceptie. Het brein is een krachtig middel en verandering van gedachten over een onderwerp kan wonderen doen! 

  • LinkedIn Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon
Schermafbeelding 2019-11-13 om 15.06.19.

© Copyright 

De  Haagse Montessori Opleiding 

Webdesign LUX PRODUCTIONS

Niets van deze site mag worden verveelvoudigd, door middel van druk, fotokopieën, geautomatiseerde gegevensbestanden of op welke andere wijze ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de eigenaar Martine Lammerts ©

Contact

Martine Lammerts

info@montessoriopleiding.com

06 - 45 626 070 

© Copyright Montessoriopleiding.com

Correspondentie Adres

 

De Haagse Montessoriopleiding

Hoofdstraat 139

2202 EX

Noordwijk

KVK 273 279 52

NL 00165 3934 B93