Martine Lammerts

Montessori opleider, studieleider, coördinator, praktijkbegeleider  & werkplek coach

“Haar passie voor haar werk ligt in het uitdragen van het montessori gedachtegoed waarbij zij een kwalitatieve bijdrage wil leveren op allerlei niveau.

 

“Ruim 15 jaar verzorgt zij de montessori-opleiding, eerst alleen als opleider en praktijkbegeleider nu ook als coördinator en studieleider.

 

Vanaf 2007 tot 2015 is zij als directeur/bestuurder van Montessorischool Wassenaar werkzaam geweest. Hier heeft zij met veel plezier leiding gegeven aan haar team om samen het montessorionderwijs voor de kinderen goed neer te zetten. Verder heeft zij als interm-directeur haar kennis en kunde vergroot op verschillende montessorischolen en staat zij geregistreerd bij  Register Directeur Onderwijs.

 

In haar werkzaamheden als studieleider van de montessori-opleiding stelt zij de student centraal in de positie die zij hebben om schoolontwikkeling te kunnen bewerkstelligen.

​​De leerkracht doet er toe. Inspiratie, verantwoordelijkheid en groei zijn ook hier

sleutelwoorden voor zowel de student als het montessori team van de montessoriopleidingen.

En voor de directeuren in opleiding geldt dat er leiderschap getoond mag worden, leiderschap leidt tot leiders, Montessoriaans leidinggeven vraagt om inzicht in zelf én in de pedagogie van Maria Montessori.

Esther Balsem

Esther heeft haar OB ervaring opgedaan op verschillende montessorischolen. Met veel liefde, plezier en kundigheid heeft zij vele kleuters leren streeplopen, fruit snijden en zeep kloppen.

Zij ziet het jonge kind als een eigen mens in wording en geniet hier enorm van!

Haar bakermat lag bij de Delftse Montessorischool waar het kosmisch onderwijs is vormgegeven. Montessorischool Wassenaar en Montessorischool Noordwijk kijken terug op een fijne, betrokken en zeer deskundige OB leidster. Esther brengt graag bezoeken bij je in de praktijk en ziet overal kansen en mogelijkheden.

Montessori begeleider jonge kind

  • LinkedIn Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon
Schermafbeelding 2019-11-13 om 15.06.19.

© Copyright 

De  Haagse Montessori Opleiding 

Webdesign LUX PRODUCTIONS

Niets van deze site mag worden verveelvoudigd, door middel van druk, fotokopieën, geautomatiseerde gegevensbestanden of op welke andere wijze ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de eigenaar Martine Lammerts ©

Contact

Martine Lammerts

info@montessoriopleiding.com

06 - 45 626 070 

Correspondentie Adres

 

De Haagse Montessoriopleiding

Snoeklaan 139

2215 XD

Voorhout

KVK 273 279 52

NL 00165 3934 B93