Sunflower natural background. Sunflower
Featured Posts
Recente Posts

Basis en vakbekwaam in het nieuwe jaar..we zijn er klaar voor!

Met onze huidige studenten op basis van hun feedback, hebben we weer basisbekwaam met alle ontwikkelingsdomeinen in ons aanbod opgenomen. EN we starten met montessorivakbekwaam. We gaan weer op locatie, onderzoek doen, verdieping en praktisch aan de slag met materialen, algemene lessen en WMBO en feedback leren geven. Meld je aan, we ontmoeten je graag!

  • LinkedIn Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon
Schermafbeelding 2019-11-13 om 15.06.19.

© Copyright 

De  Haagse Montessori Opleiding 

Webdesign LUX PRODUCTIONS

Niets van deze site mag worden verveelvoudigd, door middel van druk, fotokopieën, geautomatiseerde gegevensbestanden of op welke andere wijze ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de eigenaar Martine Lammerts ©

Contact

Martine Lammerts

info@montessoriopleiding.com

06 - 45 626 070 

Correspondentie Adres

 

De Haagse Montessoriopleiding

Hoofdstraat 139

2202 EX

Noordwijk

KVK 273 279 52

NL 00165 3934 B93