Sunflower natural background. Sunflower
Featured Posts
Recente Posts

Geslaagd voor Basisbekwaam

Een inspiratievolle dag met nieuwe montessoribasisbekwaam geslaagden! Hoera voor Sandra, Esther,Patricia, Merel, Jessica, Gera, Jeanette, Livia, Jorina, Esther, Tim en Melissa Op eigen wijze jullie groei in bekwaamheden aangetoond! Met Dick Huntink Henk Plomp en Brigit Brinkman namens de Nederlandse #Montessori Vereniging

  • LinkedIn Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon
Schermafbeelding 2019-11-13 om 15.06.19.

© Copyright 

De  Haagse Montessori Opleiding 

Webdesign LUX PRODUCTIONS

Niets van deze site mag worden verveelvoudigd, door middel van druk, fotokopieën, geautomatiseerde gegevensbestanden of op welke andere wijze ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de eigenaar Martine Lammerts ©

Contact

Martine Lammerts

info@montessoriopleiding.com

06 - 45 626 070 

Correspondentie Adres

 

De Haagse Montessoriopleiding

Snoeklaan 139

2215 XD

Voorhout

KVK 273 279 52

NL 00165 3934 B93