Sunflower natural background. Sunflower
Featured Posts
Recente Posts

Kick-off Start: Ontmoeten = Verbinden

Energieke Kick-Off met onze studenten Basis- en Vakbekwaam en ons montessoriteam van opleiders en begeleiders.

In de Expo Ruimte op de Hogeschool ontmoette ieder elkaar. Gevraagd was datgene mee te nemen dat je inspireert, verbindt met montessori in de breedste zin van het woord. Mooi om te horen en te zien dat dit heel divers is. Van een aftekenmap die je als kind op de montessorischool hebt gebruikt, tot je eigen foto van je kind op een montessorischool, uiteraard montessorimateriaal, maar ook een lege map die gevuld gaat worden als portfolio, quotes van Maria zelf....Kortom te veel om hier te schrijven.

Na ons montessoriwereldcafe en de heterogene groepsopdracht, uiteraard meer de tijd voor de ont'moet'ing bij de borrel.

We kijken uit naar een mooi, inspirerend montessoriopleidingsjaar!