Sunflower natural background. Sunflower
Featured Posts
Recente Posts

CASA bezoek - AMI school en meer

Dank Tessa Wessels voor de toelichting van je montessoripijlers en je waargemaakte droom. Je nam ons mee in jullie start van de opbouw van jullie Casa, meer dan een montessorischool. Vanuit visie en motivatie werken aan wat er mogelijk is.

Onze studenten van montessoribasis en montessorivakbekwaam hebben in stilte waargenomen wat de voorbereide omgeving kan betekenen. Mooi de opdracht: "ga binnen observeren in de groepen, schoenen uit en neem waar."

Nu, dat hebben ze gedaan, laat het maar borrelen in de hoofden in wat allemaal mogelijk is, soms kleine stappen en als begeleider neem je waar wat vraagt het kind in de onderbouw van je om meer onafhankelijk te worden en welke vragen stel je ze in de midden en bovenbouw.

'It takes a village to raise a child' gaf je mooi aan.

Samen met onze studenten en Ingrid Valk een inhoudsvolle avond. Onze montessoriteam is altijd welkom om zelf te ervaren: 50 weken open, maak er gebruik van Esther Balsem Brigit Brinkman Ingrid Bes Anne Elzerman Maaike Kramer Maarten Stuifbergen Nicoline van Ginkel en Mireille Bokhove.

  • LinkedIn Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon
Schermafbeelding 2019-11-13 om 15.06.19.

© Copyright 

De  Haagse Montessori Opleiding 

Webdesign LUX PRODUCTIONS

Niets van deze site mag worden verveelvoudigd, door middel van druk, fotokopieën, geautomatiseerde gegevensbestanden of op welke andere wijze ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de eigenaar Martine Lammerts ©

Contact

Martine Lammerts

info@montessoriopleiding.com

06 - 45 626 070 

Correspondentie Adres

 

De Haagse Montessoriopleiding

Hoofdstraat 139

2202 EX

Noordwijk

KVK 273 279 52

NL 00165 3934 B93