Sunflower natural background. Sunflower
Featured Posts
Recente Posts

JA! De montessoricursus voor leidinggevenden gaat van start!

Ja! De montessoricursus voor leidinggevenden gaat starten op 1 februari in ISVW. Namens de Nederlandse Montessori Vereniging kijken we er naar uit alle 26 directeuren - intern begeleiders te ontmoeten! Deze week heeft ieder de welkomstuitnodiging ontvangen met de voorbereidingsopdracht, tot dan! Maaike Kramer en Martine Lammerts

  • LinkedIn Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon
Schermafbeelding 2019-11-13 om 15.06.19.

© Copyright 

De  Haagse Montessori Opleiding 

Webdesign LUX PRODUCTIONS

Niets van deze site mag worden verveelvoudigd, door middel van druk, fotokopieën, geautomatiseerde gegevensbestanden of op welke andere wijze ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de eigenaar Martine Lammerts ©

Contact

Martine Lammerts

info@montessoriopleiding.com

06 - 45 626 070 

Correspondentie Adres

 

De Haagse Montessoriopleiding

Hoofdstraat 139

2202 EX

Noordwijk

KVK 273 279 52

NL 00165 3934 B93