Sunflower natural background. Sunflower
Featured Posts
Recente Posts

WMBO-materiaal voor elke montessorischool geschikt!

Kinderen zijn dé ambassadeurs@studiedag voor alle montessoriopleiders.

Vandaag waren we in grote getale te gast op de EWMM in Monster. Het WMBO-materiaal levert eigenaarschap,bewijzen,verdieping,overzicht en nieuwsgierigheid op bij kind en leerkracht. Dank Anne en Danique voor jullie uitleg. Het is krachtig en doordacht rekenmateriaal in élke montessorischool.

Wiskundige essenties en veranderend leraargedrag zie je terug, het gaat om attitude en dat is meer dan alleen het goede antwoord.

Binnen ons aanbod van montessorivakbekwaam werken we met de studenten aan de verkenning van deze domeinen en stellen we hen de vragen wat de essenties zijn.

Tips én vooral TOPS voor Maaike Kramer en haar team op de Eerste Westlandse montessorischool.

Met Els Mattijssen Nel de Groot Esther Balsem Ingrid Bes Ingrid Valk Brigit Brinkman Joëlle de Groot Patty Petri Mirjam Stefels Els Wasmann Dick Huntink Ruth Bekker Debbie van der Burgh Anastasia Dingarten Lucinda Hecbert, MOC Martine Lammerts

  • LinkedIn Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon
Schermafbeelding 2019-11-13 om 15.06.19.

© Copyright 

De  Haagse Montessori Opleiding 

Webdesign LUX PRODUCTIONS

Niets van deze site mag worden verveelvoudigd, door middel van druk, fotokopieën, geautomatiseerde gegevensbestanden of op welke andere wijze ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de eigenaar Martine Lammerts ©

Contact

Martine Lammerts

info@montessoriopleiding.com

06 - 45 626 070 

Correspondentie Adres

 

De Haagse Montessoriopleiding

Hoofdstraat 139

2202 EX

Noordwijk

KVK 273 279 52

NL 00165 3934 B93