Sunflower natural background. Sunflower
Featured Posts
Recente Posts

Kindwerkdossier: klaar voor gebruik

Het kindwerkdossier geënt op Biesta en Triband Verantwoorden. Socialisatie, kwalificatie en subjectivering: het gaat om goed onderwijs en dan kijk je breder dan alleen naar de vaardigheden. Geef het kind het woord en laat hen hun werk en ontwikkeling presenteren. Kinderen tonen aan hoe vaardig,waardig en aardig ze zijn in hun eigen map.

Voor alle studenten bij onze opleiding ontvingen zij een exemplaar én het evenzo belangrijke lerarenkatern. Want zonder de leraar komt 'de map niet tot leven'. U-dialoog - feedbackgesprek - bewijzen - proces en inhoud alles bij elkaar. Het kind kan zich verantwoorden op zijn eigen lijn, mooi voor de kindgesprekken tussen kind en ouder. Het montessorikindwerkdossier is voor 2-12 jaar, een eenmalige aanschaf tegen een schappelijke prijs: aarzel niet en bestel.

Te verkrijgen bij www.montessori.nl Meer info bij ontwikkelaars Patty Petri Maaike Verschuren

  • LinkedIn Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon
Schermafbeelding 2019-11-13 om 15.06.19.

© Copyright 

De  Haagse Montessori Opleiding 

Webdesign LUX PRODUCTIONS

Niets van deze site mag worden verveelvoudigd, door middel van druk, fotokopieën, geautomatiseerde gegevensbestanden of op welke andere wijze ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de eigenaar Martine Lammerts ©

Contact

Martine Lammerts

info@montessoriopleiding.com

06 - 45 626 070 

Correspondentie Adres

 

De Haagse Montessoriopleiding

Hoofdstraat 139

2202 EX

Noordwijk

KVK 273 279 52

NL 00165 3934 B93