Sunflower natural background. Sunflower
Featured Posts
Recente Posts

Leidinggevenden aan het streeplopen?

Montessoricursus Leidinggevenden vanuit de Nederlandse Montessori Vereniging, dag 3 stralend binnen en buiten aan de slag op locatie ISVW, landgoed in Leusden.

Afgelopen vrijdag was het weer zo ver en gingen we met onze goede zin en volle tassen naar deze locatie.

Op de planning stond:

Tribandverantwoorden op de EWMM, inspiratietafels van elkaar en een eerste aanzet tot het inzichtelijk maken van kwaliteit in je school.

En het belang van motoriek en beweging in de school, streeplopen moet je zelf ervaren en cognitie gaan hand in hand. Mooie topdag met elkaar!

Practice what you preach en samen deelnemen aan het reflectief gesprek met onze vragenkaarten. Ruimte tussen de regels uitgelegd en genoeg tijd voor ontmoeting.

Maaike Kramer & Martine Lammerts kijken terug op een wederzijdse mooie dag. En ja we beschouwen het als compliment als de deelnemers zeggen dat de dag voorbij vliegt en of we niet van 7 naar 8 dagencursus kunnen gaan!

  • LinkedIn Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon
Schermafbeelding 2019-11-13 om 15.06.19.

© Copyright 

De  Haagse Montessori Opleiding 

Webdesign LUX PRODUCTIONS

Niets van deze site mag worden verveelvoudigd, door middel van druk, fotokopieën, geautomatiseerde gegevensbestanden of op welke andere wijze ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de eigenaar Martine Lammerts ©

Contact

Martine Lammerts

info@montessoriopleiding.com

06 - 45 626 070 

Correspondentie Adres

 

De Haagse Montessoriopleiding

Hoofdstraat 139

2202 EX

Noordwijk

KVK 273 279 52

NL 00165 3934 B93