Sunflower natural background. Sunflower
Featured Posts
Recente Posts

In gesprek met onze studenten - Retrospectief

Montessorikwaliteit - hoe tevreden zijn onze #montessoristudenten over ons aanbod basis&vakbekwaam, onze eigen website, onze manier van montessoriaans opleiden en de invulling van de 24 bijeenkomsten? Ze vullen ons grote #retrospectief in en de digitale vragenlijst. Veel behouden en meer ontwikkelen, zeker niet stoppen en starten met presentaties aan elkaar van gegeven lessen en starten met de Todler. Veel waardering voor de montessoriaanse invulling van onze montessoriopleidingen - dank! Eind juni ons teamuitje met onze opleiders, + evaluatie en vooruitblik. We kijken weer uit naar 2019-2020! Brigit Brinkman Anne Elzerman Anne Schiereck Esther Balsem Ingrid Valk Ingrid Bes Mireille Bokhove Dé Matthijssen Maarten Stuifbergen Kathy Gunst Martine Lammerts Maaike Kramer en Nicoline van Ginkel "De keuze is het begin van alle groei" 

  • LinkedIn Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon
Schermafbeelding 2019-11-13 om 15.06.19.

© Copyright 

De  Haagse Montessori Opleiding 

Webdesign LUX PRODUCTIONS

Niets van deze site mag worden verveelvoudigd, door middel van druk, fotokopieën, geautomatiseerde gegevensbestanden of op welke andere wijze ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de eigenaar Martine Lammerts ©

Contact

Martine Lammerts

info@montessoriopleiding.com

06 - 45 626 070 

Correspondentie Adres

 

De Haagse Montessoriopleiding

Hoofdstraat 139

2202 EX

Noordwijk

KVK 273 279 52

NL 00165 3934 B93