Sunflower natural background. Sunflower
Featured Posts
Recente Posts

Hoera geslaagd

Montessori in the pocket Basis en vakbekwaam ontvangen trots en blij hun verdiende NMVdiploma na hun presentatie van hun eigen ontwikkeling. Vakbekwaam presenteert ook hun actie-onderzoek. Allemaal gefeliciteerd en deel jullie nieuwe kennis met anderen @ Sandra, Bastienne, Mannie, Gera en Lieke. Dag 1 van de 5 examendagen - Een goede start van de week gewenst! Samen met de werkplekcoach en de NMV gecommitteerde nemen we het examen af. 

  • LinkedIn Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon
Schermafbeelding 2019-11-13 om 15.06.19.

© Copyright 

De  Haagse Montessori Opleiding 

Webdesign LUX PRODUCTIONS

Niets van deze site mag worden verveelvoudigd, door middel van druk, fotokopieën, geautomatiseerde gegevensbestanden of op welke andere wijze ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de eigenaar Martine Lammerts ©

Contact

Martine Lammerts

info@montessoriopleiding.com

06 - 45 626 070 

Correspondentie Adres

 

De Haagse Montessoriopleiding

Hoofdstraat 139

2202 EX

Noordwijk

KVK 273 279 52

NL 00165 3934 B93