Sunflower natural background. Sunflower
Featured Posts
Recente Posts

Geslaagd - de montessorivlag mag weer uit!

Weer een montessorivlaggetje uit vandaag voor Lissey, Esther en Jorina! #montessoribasisbekwaam en #montessorivakbekwaam Presentaties met een 'boeiend' geheimzinnig kistje, de kleurspoelen in nuance die de ontwikkelingsfasen vertegenwoordigen naar basisbekwaam en de powerpoints over het actieonderzoek overtuigden de NMV gecommitteerde, de opleider en de werkplekcoach van de nieuw verworven montessoribekwaamheden. Van harte! 

  • LinkedIn Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon
Schermafbeelding 2019-11-13 om 15.06.19.

© Copyright 

De  Haagse Montessori Opleiding 

Webdesign LUX PRODUCTIONS

Niets van deze site mag worden verveelvoudigd, door middel van druk, fotokopieën, geautomatiseerde gegevensbestanden of op welke andere wijze ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de eigenaar Martine Lammerts ©

Contact

Martine Lammerts

info@montessoriopleiding.com

06 - 45 626 070 

Correspondentie Adres

 

De Haagse Montessoriopleiding

Hoofdstraat 139

2202 EX

Noordwijk

KVK 273 279 52

NL 00165 3934 B93