Sunflower natural background. Sunflower
Featured Posts
Recente Posts

Kijken, waarnemen én zien

Trust the proces you set up Kijken en zien, domein rekenen en gastspreker Maarten Stuifbergen verwondert en inspireert ons over montessoriaans leidinggeven, maatschappelijke verantwoordelijkheid en richting. #montessori versterken, ja! Een waardevolle dag - wat neem mee en geef je door?! Samen met Maaike Kramer en Martine Lammerts en onze 25 deelnemers 

  • LinkedIn Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon
Schermafbeelding 2019-11-13 om 15.06.19.

© Copyright 

De  Haagse Montessori Opleiding 

Webdesign LUX PRODUCTIONS

Niets van deze site mag worden verveelvoudigd, door middel van druk, fotokopieën, geautomatiseerde gegevensbestanden of op welke andere wijze ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de eigenaar Martine Lammerts ©

Contact

Martine Lammerts

info@montessoriopleiding.com

06 - 45 626 070 

Correspondentie Adres

 

De Haagse Montessoriopleiding

Hoofdstraat 139

2202 EX

Noordwijk

KVK 273 279 52

NL 00165 3934 B93