Sunflower natural background. Sunflower
Featured Posts
Recente Posts

Stralende dag!

Geslaagd voor montessoribasisbekwaam! Hoera voor Vera, Danielle, Sara, Marjolein en Evelien, nu op naar vakbekwaam. Mooi jullie presentaties van de basis- bekwaamheden te zien en horen op eigen wijze verantwoord. Met quotes, montessorimateriaal, films, een reuze groeitrinoom en bewijzen die divers en valide zijn, zó passend bij onze montessoriopleiding Samen met jullie werkplekcoach aan tafel en de NMV gecommitteerde een extra zonnige dag! Met Yfke Kuiper en Martine Lammerts 

  • LinkedIn Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon
Schermafbeelding 2019-11-13 om 15.06.19.

© Copyright 

De  Haagse Montessori Opleiding 

Webdesign LUX PRODUCTIONS

Niets van deze site mag worden verveelvoudigd, door middel van druk, fotokopieën, geautomatiseerde gegevensbestanden of op welke andere wijze ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de eigenaar Martine Lammerts ©

Contact

Martine Lammerts

info@montessoriopleiding.com

06 - 45 626 070 

Correspondentie Adres

 

De Haagse Montessoriopleiding

Hoofdstraat 139

2202 EX

Noordwijk

KVK 273 279 52

NL 00165 3934 B93