Sunflower natural background. Sunflower
Featured Posts
Recente Posts

Boekentip

#MariaMontessori #littlepeople #bigdreams In het Engels, voor ouder en kind, voor student en leerkracht, als gift of juist in je school. Bijzondere mensen die iets hebben betekend, geef het door! Dit boekje mag ook niet ontbreken Dank je Sandra dat je dit boekje had meegenomen bij je montessori examen vakbekwaam. 

  • LinkedIn Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon
Schermafbeelding 2019-11-13 om 15.06.19.

© Copyright 

De  Haagse Montessori Opleiding 

Webdesign LUX PRODUCTIONS

Niets van deze site mag worden verveelvoudigd, door middel van druk, fotokopieën, geautomatiseerde gegevensbestanden of op welke andere wijze ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de eigenaar Martine Lammerts ©

Contact

Martine Lammerts

info@montessoriopleiding.com

06 - 45 626 070 

Correspondentie Adres

 

De Haagse Montessoriopleiding

Hoofdstraat 139

2202 EX

Noordwijk

KVK 273 279 52

NL 00165 3934 B93