Sunflower natural background. Sunflower
Featured Posts
Recente Posts

Stralend gezichten na t examen!

Geslaagd voor #Montessori Basis en Vakbekwaam presenteerden op eigen montessoriwijze hun bekwaamheden. Vakbekwaam verantwoordde hun actieonderzoek. Met foto, film, pleidooi, narratief, loslatend, rondleidend en allemaal met hun persoonlijke groei in hun 'montessorivakmanschap'. Mooi dat zo begeleid te hebben afgelopen jaar/jaren. Gefeliciteerd Timmie, Sita, Willeke, Tess, Esther en Irene! Henk Plomp als NMV gecommitteerde en Els Mattijssen als NMV toehoorder die het ook een waardevolle dag vond. 

  • LinkedIn Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon
Schermafbeelding 2019-11-13 om 15.06.19.

© Copyright 

De  Haagse Montessori Opleiding 

Webdesign LUX PRODUCTIONS

Niets van deze site mag worden verveelvoudigd, door middel van druk, fotokopieën, geautomatiseerde gegevensbestanden of op welke andere wijze ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de eigenaar Martine Lammerts ©

Contact

Martine Lammerts

info@montessoriopleiding.com

06 - 45 626 070 

Correspondentie Adres

 

De Haagse Montessoriopleiding

Hoofdstraat 139

2202 EX

Noordwijk

KVK 273 279 52

NL 00165 3934 B93