Sunflower natural background. Sunflower
Featured Posts
Recente Posts

Geslaagd montessoriteamuitje

Ons eerste montessoriteamuitje is een feit: En wat een montessoriteam zijn we: Zoveel kunde, en inspiratie én enthousiasme met allemaal een hart voor #Montessorionderwijs Daarmee bieden we een passend aanbod voor de NMV opleidingen basis & vakbekwaam, NMV cursus jonge kind en leidinggevenden en begeleiding op maat. We wensen ieder een mooie zomer en staan ook in 2019-2020 weer klaar voor jullie! Kijk op https://lnkd.in/ewRGmyf Anne Elzerman Anne Schiereck Brigit Brinkman Esther Balsem Ingrid Bes Ingrid Valk Maarten Stuifbergen Kathy Gunst Dé Matthijssen Felicity van Oort Mireille Bokhove Nicoline van Ginkel Maaike Kramer en Martine Lammerts met een ♡ van #Topiceducational Menno Boontje

  • LinkedIn Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon
Schermafbeelding 2019-11-13 om 15.06.19.

© Copyright 

De  Haagse Montessori Opleiding 

Webdesign LUX PRODUCTIONS

Niets van deze site mag worden verveelvoudigd, door middel van druk, fotokopieën, geautomatiseerde gegevensbestanden of op welke andere wijze ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de eigenaar Martine Lammerts ©

Contact

Martine Lammerts

info@montessoriopleiding.com

06 - 45 626 070 

Correspondentie Adres

 

De Haagse Montessoriopleiding

Hoofdstraat 139

2202 EX

Noordwijk

KVK 273 279 52

NL 00165 3934 B93