Sunflower natural background. Sunflower
Featured Posts
Recente Posts

Meer Montessori in het Westland!

Maaike Kramer, directeur van de Eerste Westlandse Montessorischool in Monster, is aangesteld als kwartiermaker van ISW Montessori. In het schooljaar 2019/2020 zal Maaike meewerken aan de inrichting en ontwikkeling van de voor Westland nieuwe onderwijsvorm in het middelbaar onderwijs.

ISW start met het 'vernieuwende onderwijs' naar aanleiding van wensen van ouders en leerlingen. Tien kinderen van basisscholen in het Westland gingen in gesprek met schooldirecteuren en onderwijswethouder Ben van der Stee. De gesprekken hebben opgeleverd dat ISW in schooljaar 2020/2021 gaat beginnen met aanbieden van montessorionderwijs op mavo, havo en vwo niveau.

Mooi Maaike deze inzet van je voor de doorgaande lijn voor de kinderen in het Westland. Succes gewenst en onze opleiders weet je te vinden.

Hoera meer Montessori!

  • LinkedIn Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon
Schermafbeelding 2019-11-13 om 15.06.19.

© Copyright 

De  Haagse Montessori Opleiding 

Webdesign LUX PRODUCTIONS

Niets van deze site mag worden verveelvoudigd, door middel van druk, fotokopieën, geautomatiseerde gegevensbestanden of op welke andere wijze ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de eigenaar Martine Lammerts ©

Contact

Martine Lammerts

info@montessoriopleiding.com

06 - 45 626 070 

Correspondentie Adres

 

De Haagse Montessoriopleiding

Hoofdstraat 139

2202 EX

Noordwijk

KVK 273 279 52

NL 00165 3934 B93