Sunflower natural background. Sunflower
Featured Posts
Recente Posts

Wat vraagt het jonge kind van ons?

Montessori NMV-cursus Jonge Kind We werken aan inhoud & vormgeving voor onze nieuwe studenten, de gids ontwikkelt zich, net als wij! Vandaag bezoeken we #montessorikinderopvang #Arnhem Samen met Anneliese Tacke-Jansen, die graag haar kennis en inspiratie deelt in ons aanbod en #AMI-opgeleid is bij collega Anne Elzerman. Met Felicity van Oort en Martine Lammerts 

  • LinkedIn Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon
Schermafbeelding 2019-11-13 om 15.06.19.

© Copyright 

De  Haagse Montessori Opleiding 

Webdesign LUX PRODUCTIONS

Niets van deze site mag worden verveelvoudigd, door middel van druk, fotokopieën, geautomatiseerde gegevensbestanden of op welke andere wijze ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de eigenaar Martine Lammerts ©

Contact

Martine Lammerts

info@montessoriopleiding.com

06 - 45 626 070 

Correspondentie Adres

 

De Haagse Montessoriopleiding

Hoofdstraat 139

2202 EX

Noordwijk

KVK 273 279 52

NL 00165 3934 B93