Sunflower natural background. Sunflower
Featured Posts
Recente Posts

Komend jaar les op nieuwe locatie

De keuze is het begin van alle groei : Hetzelfde montessoriteam, dezelfde kwaliteit, op een nieuwe montessorilocatie! Hoera! Hierbij presenteren wij met gepaste trots ons nieuwe aanbod.Klik hier voor onze brochure https://lnkd.in/eHbbibq We wensen iedereen een heel fijne zomer!

#Montessori #IMI #Topic #DenHaag #Leidschenveen #Groei #deDNKRS Anne Elzerman Maaike Kramer Ingrid Bes Anneliese Tacke-Jansen Esther Balsem Felicity van Oort Brigit Brinkman Martine Lammerts Ingrid Valk Nicoline van Ginkel Anne Schiereck Dé Matthijssen Kathy Gunst

  • LinkedIn Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon
Schermafbeelding 2019-11-13 om 15.06.19.

© Copyright 

De  Haagse Montessori Opleiding 

Webdesign LUX PRODUCTIONS

Niets van deze site mag worden verveelvoudigd, door middel van druk, fotokopieën, geautomatiseerde gegevensbestanden of op welke andere wijze ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de eigenaar Martine Lammerts ©

Contact

Martine Lammerts

info@montessoriopleiding.com

06 - 45 626 070 

Correspondentie Adres

 

De Haagse Montessoriopleiding

Hoofdstraat 139

2202 EX

Noordwijk

KVK 273 279 52

NL 00165 3934 B93