Sunflower natural background. Sunflower
Featured Posts
Recente Posts

Montessori Meesterschap - in ontwikkeling

De parels uit de praktijk komen terug bij onze nieuwe montessori-opleiding Montessori Meesterschap. Vanaf januari 2021 bieden we dit aan in 7 bijeenkomsten gedurende een jaar.

Na basisbekwaam en vakbekwaam verzorgen wij als opleiders graag nog een verdiepingsmogelijkheid voor al die leraren die al een tijd werkzaam zijn en graag willen ont-moeten en nieuwe kennis willen opdoen. Vanuit de verschillende ontwikkelingsdomeinen komt met name de vakdidactiek aan de orde. Door opnieuw te kijken naar de essenties van de materialen, meer zicht hebben op de doorlopende ontwikkelingslijnen en het houden van reflectiemomenten tillen we elkaar naar nog meer montessori in je praktijk.

Maaike en Martine werken aan dit nieuwe opleidingsaanbod, zij ontwerpen graag verder, zoals we ook terug willen zien bij de kinderen.

  • LinkedIn Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon
Schermafbeelding 2019-11-13 om 15.06.19.

© Copyright 

De  Haagse Montessori Opleiding 

Webdesign LUX PRODUCTIONS

Niets van deze site mag worden verveelvoudigd, door middel van druk, fotokopieën, geautomatiseerde gegevensbestanden of op welke andere wijze ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de eigenaar Martine Lammerts ©

Contact

Martine Lammerts

info@montessoriopleiding.com

06 - 45 626 070 

Correspondentie Adres

 

De Haagse Montessoriopleiding

Snoeklaan 139

2215 XD

Voorhout

KVK 273 279 52

NL 00165 3934 B93