Sunflower natural background. Sunflower
Featured Posts
Recente Posts

Welbevinden in het onderwijs is de kern

Wat een mooie middag met mooie gesprekken over die ene vraag: 'Hoe vergroot jij werkelijk het welbevinden in het onderwijs?' Want dat is de kern van ons menszijn. En hoe (zo) geven we daar dan (geen) les in? Via de leerweg Dialoog hebben we daar het echt gesprek over gevoerd. Energiegevend en zó wezenlijk gesproken. Op naar meer! Dank voor de uitnodiging Hildi Glastra van Loon en Renate van der Veen Wivina Rooijendijk Gerda Hoekstra Liesbeth Augustijn Liesbeth Kluin #verbinding #kwaliteit #onderwijs

  • LinkedIn Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon
Schermafbeelding 2019-11-13 om 15.06.19.

© Copyright 

De  Haagse Montessori Opleiding 

Webdesign LUX PRODUCTIONS

Niets van deze site mag worden verveelvoudigd, door middel van druk, fotokopieën, geautomatiseerde gegevensbestanden of op welke andere wijze ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de eigenaar Martine Lammerts ©

Contact

Martine Lammerts

info@montessoriopleiding.com

06 - 45 626 070 

Correspondentie Adres

 

De Haagse Montessoriopleiding

Hoofdstraat 139

2202 EX

Noordwijk

KVK 273 279 52

NL 00165 3934 B93