Sunflower natural background. Sunflower
Featured Posts
Recente Posts

Montessori-examens van start

Afgelopen periode hebben de studenten van basisbekwaam hard gewerkt aan het verzamelen van de verschillende bewijzen voor hun portfolio. Afgelopen dinsdag was het zover: de eerste examendag van 2020 van de komende vier dagen.

Ieder bereidt op eigen wijze hun presentatie voor en richt daartoe hun aandachtstafel in. In bijzijn van hun werkplekcoach , de NMV-gecommitteerde en de opleider tonen zij hun verschillende bekwaamheden aan. De dagen zijn eigenlijk echt een feestje.

  • LinkedIn Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon
Schermafbeelding 2019-11-13 om 15.06.19.

© Copyright 

De  Haagse Montessori Opleiding 

Webdesign LUX PRODUCTIONS

Niets van deze site mag worden verveelvoudigd, door middel van druk, fotokopieën, geautomatiseerde gegevensbestanden of op welke andere wijze ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de eigenaar Martine Lammerts ©

Contact

Martine Lammerts

info@montessoriopleiding.com

06 - 45 626 070 

Correspondentie Adres

 

De Haagse Montessoriopleiding

Hoofdstraat 139

2202 EX

Noordwijk

KVK 273 279 52

NL 00165 3934 B93