Sunflower natural background. Sunflower
Featured Posts
Recente Posts

Maria Tecla Artemisia Montessori

Maria Tecla Artemisia Montessori werd geboren op 31 augustus 1870 in Chiaravalle, Italië. Dit gedeelte was heel anders dan de rest van Italië. Dat was grotendeels te danken aan de tabaksindustrie die de opkomst van de arbeidersbeweging van vrouwelijke sigarenmakers en hun sociale rol, een voorbeeld van vrouwelijke kracht en werkende moeders, zag. "Een sterke basis was gelegd in Chiaravalle voor een onafhankelijke, vastberaden vrouw. En het breken van conventionele barrières werd Montessori's norm. 💛💫

  • LinkedIn Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon
Schermafbeelding 2019-11-13 om 15.06.19.

© Copyright 

De  Haagse Montessori Opleiding 

Webdesign LUX PRODUCTIONS

Niets van deze site mag worden verveelvoudigd, door middel van druk, fotokopieën, geautomatiseerde gegevensbestanden of op welke andere wijze ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de eigenaar Martine Lammerts ©

Contact

Martine Lammerts

info@montessoriopleiding.com

06 - 45 626 070 

Correspondentie Adres

 

De Haagse Montessoriopleiding

Hoofdstraat 139

2202 EX

Noordwijk

KVK 273 279 52

NL 00165 3934 B93