Sunflower natural background. Sunflower
Featured Posts
Recente Posts

Prachtige start van de maand september

Prachtige start van de maand september Vandaag NMV-Eindgesprekken Montessoribasisbekwaam en Jonge Kind Meest mooi is als de ogen stralen wanneer ze over hun geraaktheid door montessoriopvoeding en onderwijs pratenšŸ’›šŸ’« Van harte proficiat Sanne, Esmee, Sabrina, Sanne, Inger, Laura, Diane, Emma en Renee! #montessori #education #passion

  • LinkedIn Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon
Schermafbeelding 2019-11-13 om 15.06.19.

Ā© Copyright 

De  Haagse Montessori Opleiding 

Webdesign LUX PRODUCTIONS

ā€‹

Niets van deze site mag worden verveelvoudigd, door middel van druk, fotokopieĆ«n, geautomatiseerde gegevensbestanden of op welke andere wijze ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de eigenaar Martine Lammerts Ā©

Contact

Martine Lammerts

info@montessoriopleiding.com

06 - 45 626 070 

Correspondentie Adres

 

De Haagse Montessoriopleiding

Hoofdstraat 139

2202 EX

Noordwijk

KVK 273 279 52

NL 00165 3934 B93