top of page

Incompany  

Montessori Focused version

Logo definitief W aug'22 montessoriopleiding kopie.png

Incompany

Montessori Focused Version

 Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk het is om binnen de montessori-instelling een goede basis aan kennis te hebben over montessori - onderwijs en opvoeding. Wanneer gedegen montessori kennis aanwezig is, is de leerkracht  zeker en bekwaam en ligt de focus op het kind en zijn ontwikkeling. 

 

 Wij bieden op locatie onze verschillende montessori-inhouden aan.

 

Afhankelijk van jullie ontwikkel vraag, stemmen we af op wat passend is in ons aanbod en wat jullie Focus zal zijn als organisatie. Daarin is veel mogelijk.

 

Op maat in Montessori

De meeste incompany aanvragen gaan over de opleiding Montessori Basis Bekwaam. 

 

Heeft u team meer behoefte aan verdieping?  Dan kan ook de Montessori Opleiding Vakbekwaam of Montessori Opleiding het Jonge kind op locatie worden gegeven. Een combinatie van verschillende modules is natuurlijk ook mogelijk.

 

 Er is ruimte voor de montessori instelling om te kiezen voor wat op dat moment past en waar er behoefte aan is.  

Het voordeel van een Montessori Opleiding op locatie is dat de leerkrachten en/ of leidinggevenden op een zelfde wijze onderwezen worden,  met elkaar in gesprek kunnen over het montessori aanbod in de klassen, en hierdoor een eigen montessori-cultuur ontstaat waarbij de leerkrachten elkaar kunnen helpen bij hun ontwikkelingen.

Terugkom dagen

Het Montessori-onderwijs is altijd in beweging. 

Leerkrachten en schoolleiders zijn nooit uitgeleerd.

 

Modern montessori onderwijs mét visie en koers vindt grond  waneer een instelling bereid is te leren en zich wil blijven ontwikkelen. Bovendien is het belangrijk dat de instelling op de hoogte is van de actualiteiten binnen het montessorionderwijs. 

Wij bieden  terugkom dagen aan na de incompany opleiding.  Waarbij wij een  vervolg bieden naar  wens.  Zo blijft uw montessori- instelling up to date en werkt u met het team samen aan krachtig en modern montessori onderwijs. 

bottom of page