Voor studenten

Op onze website zijn er enkele pagina's die alleen beschikbaar zijn voor studenten. Op deze manier waarborgen wij privacy.

Op de pagina van Artikelen en Documenten vind je onder verschillende categorieën  artikelen en documenten die te maken hebben met de opleiding en de lesstof. Daarvoor kun je terecht op de pagina Documenten & Artikelen.

​Nadat je je hebt aangemeld via je Facebook of Google account krijg je automatisch een melding wanneer de registratie is goedgekeurd en kun je de volgende keren automatisch inloggen. 

MontessoriPadlet

Op de persoonlijk toegestuurde link naar onze montessoripadlet posten we documenten na onze bijeenkomsten en eventueel ook foto's en video's die er tijdens de bijeenkomsten worden gemaakt. Deze padlet is alleen beschikbaar voor het team en deelnemers van onze opleiding.

  • LinkedIn Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon
Schermafbeelding 2019-11-13 om 15.06.19.

© Copyright 

De  Haagse Montessori Opleiding 

Webdesign LUX PRODUCTIONS

Niets van deze site mag worden verveelvoudigd, door middel van druk, fotokopieën, geautomatiseerde gegevensbestanden of op welke andere wijze ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de eigenaar Martine Lammerts ©

Contact

Martine Lammerts

info@montessoriopleiding.com

06 - 45 626 070 

© Copyright Montessoriopleiding.com

Correspondentie Adres

 

De Haagse Montessoriopleiding

Hoofdstraat 139

2202 EX

Noordwijk

KVK 273 279 52

NL 00165 3934 B93