maaike2.jpg

Maaike Kramer 

Montessori opleider, begeleider &  coach  voor leerkracht en directie

Maaike Kramer werkt ruim 20 jaar in het montessorionderwijs. Zij heeft ervaring als montessorileerkracht, montessoriopleider en begeleider, ontwikkelaar en is momenteel directeur/bestuurder op de Eerste Westlandse Montessorischool Monster. Haar school is een bewijs van ontwerpend & onderzoekend leren in de praktijk, kijk hier naar hun film Morgen beginnen!

Maaike ontwerpt, onderzoekt en stelt vragen die aanzetten tot verwondering en spreekt de onderzoekende houding aan van kind, leerkracht en collega-directeuren.

In onze opleiding tot vakbekwaam verzorgt Maaike de onderdelen rondom socialisatie, periode van groei en neemt je mee op reis tot kosmisch ontwerper.

Ook werkt zij met de cursisten met het WMBO materiaal. 

Maaike is in het bijzonder geïnteresseerd in thema’s als Wetenschap en Techniek en de professionele houding van een montessoridirecteur en de montessorileraar. Samen met Martine verzorgt zij met veel inzet en plezier de NMV-Cursus voor leidinggevenden.

  • LinkedIn Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon
Schermafbeelding 2019-11-13 om 15.06.19.

© Copyright 

De  Haagse Montessori Opleiding 

Webdesign LUX PRODUCTIONS

Niets van deze site mag worden verveelvoudigd, door middel van druk, fotokopieën, geautomatiseerde gegevensbestanden of op welke andere wijze ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de eigenaar Martine Lammerts ©

Contact

Martine Lammerts

info@montessoriopleiding.com

06 - 45 626 070 

Correspondentie Adres

 

De Haagse Montessoriopleiding

Hoofdstraat 139

2202 EX

Noordwijk

KVK 273 279 52

NL 00165 3934 B93