Montessori Beeldcoaching 

Welkom 

Montessori Beeldcoaching

Wij bieden ook Montessoribeeldcoaching. Voor iedere montessoriprofessional op de werkvloer een krachtig middel tot verdere groei. Bij beeldcoaching worden korte opnames van dagelijkse interactiemomenten gebruikt.

Helder in beeld

Wat zie je en wat gebeurt er? Wat doe je en wat doe je niet? Welke vragen hoor je jezelf stellen?

 

Montessori Beeldcoaching is ook op bouwniveau en teamniveau inzetbaar. Het blijkt – als de schroom om naar jezelf te kijken eenmaal overwonnen is – bijzonder inspirerend te zijn. Leraren leren beter kijken naar hun gedrag en kunnen daardoor beter afstemmen op de kinderen en de omgeving waar ze zich in bevinden. Blinde vlekken worden zichtbaar.

 

Startpunt van het gesprek zijn stukken film, ‘stills’, foto’s of een storyboard uit video opnames. Daarbij gaat het niet alleen over het DOEN. Dat is bij voorbaat te oppervlakkig. Onderwerp van gesprek zijn ook zaken ‘onder de waterlijn’.

 

In dat voelen zit het echte leren. Onze montessoribeeldcoach Kathy Demeulemeester legt de kern goed in beeld vast en stelt de juiste vragen zodat de coachee zijn of haar antwoorden vindt.

  • LinkedIn Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon
Schermafbeelding 2019-11-13 om 15.06.19.

© Copyright 

De  Haagse Montessori Opleiding 

Webdesign LUX PRODUCTIONS

Niets van deze site mag worden verveelvoudigd, door middel van druk, fotokopieën, geautomatiseerde gegevensbestanden of op welke andere wijze ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de eigenaar Martine Lammerts ©

Contact

Martine Lammerts

info@montessoriopleiding.com

06 - 45 626 070 

Correspondentie Adres

 

De Haagse Montessoriopleiding

Hoofdstraat 139

2202 EX

Noordwijk

KVK 273 279 52

NL 00165 3934 B93