top of page
Schermafbeelding 2020-04-15 om 22.42.34.

Brigit Brinkman

Montessori opleider,   begeleiding  oudere kind, verrijking met de materialen

Brigit ​'s motto van een leven lang leren heeft ervoor gezorgd dat zij na een technische studie de verkorte Pabo heeft gevolgd. Daar heeft zij ontdekt dat haar passie ligt in het werken met kinderen. Zij geniet van en verwondert zich over de onbevangenheid, nieuwsgierigheid en leergierigheid van kinderen.

Zij heeft 15 jaar in het montessorionderwijs gewerkt, in midden- en bovenbouw op Montessorischool Leidschenveen. Daarnaast is zij met veel plezier opleider voor de ontwikkelingslijn breuken van de montessori-opleiding.

Het mogen bijdragen aan de scholing van de montessori-leidster/leider van de toekomst vindt zij als ‘Montessoriaan’ een genoegen! In 2012 heeft zij haar opleiding tot ECHA-specialist in Gifted Education afgerond. Zij werkt dagelijks met kinderen met een ontwikkelingsvoorsprong. Dat vindt zij een voorrecht en zij geniet ervan om ze te coachen en begeleiden in hun ontwikkeling op het pad naar hun eigen identiteit. Zij  biedt met haar ervaring en kennis verrijking aan met de montessorimaterialen.

bottom of page